Meer artikelen
Boek nu je week zomervakantie in onze kerk B&B Studioos - met keuken

Boek nu je week zomervakantie in onze kerk B&B Studioos - met keuken

Je kunt nu al je zomervakantie boeken in Friesland: ontdek de mooiste & relaxte provincie van Nederland en verblijf een week in de Mauritiuskerk te #Jirnsum in het hart van Friesland. Onze kerk-studio’s hebben een heerlijke boxspring om op weg te dromen, een eigen keuken & picknicktafel in de kerktuin op het zuiden.

De studio, eigen kookgelegenheid & picknick tafel in de kerktuin zijn nu te boeken voor 799 euro per week* voor twee personen. Studio De Kraak (waar vroeger het 16e eeuwse orgel stond) heeft een aparte huiskamer in onze kerk-bibliotheek. Eventueel kan er voor kinderen in de zomer een aparte kinder-slaapkamer  in de kerktoren worden gemaakt.

Vroeg-boekers ontvangen tot 1 april (geen grap) een fles Friese bubbels bij aankomst gratis!

U kunt direct boeken via onze website www.mauritiuskerk.nl - of neem contact met ons op via info(a)mauritiuskerk.nl of 06-13108818.

In de omgeving is genoeg te doen: wandelen, fietstochten, zwemmen, bootje varen, bezoek aan de IJSboerderij of het Kameleondorp, suppen, speeltuinen, pittoreske dorpjes, grote steden als Leeuwarden en Heerenveen, water-steden als Harlingen en Sneek, cafes, restaurants, het Nationale Natuurpark De Alde Feanen, palingvissen, Waddenzee, Wadlopen, stranden aan meren, rivieren en zee & heerlijk eten - van lokaal Friesch tot Grieks en verse sushi, van de beroemde Friese droge worsten tot bio-duurzaam & vegetarisch uit lokale tuinen,

Jirnsum ligt tussen Leeuwarden (14km), Heerenveen (19 km) en Sneek (14km). Dit oude Friese dorp uit de 7e eeuw heeft o.m. sloepen- en bootjesverhuur, Grand-Cafe-Restaurant De 2 Gemeenten, cafe-kroeg De Fantast, Frits KoopCentrum, twee snackbars, wandelroutes, diverse jachthavens, tennisbanen, strandjes, speeltuinen en nog veel meer.

Friesland-tips voor een week #genieten, lees verder op Blog: 7 dagen genieten in het hart van Friesland

*Voorwaarden

• Inchecken op vrijdag vanaf 15:00

• Uitchecken op volgende vrijdag voor 11:00

• Onze B&B Studioos hebben een eigen keuken inclusief kookgerei, servies, Nespresso-apparaat, etc.

• Weekprijs is inclusief een gratis kerktoren tour

• Weekprijs exclusief toeristenbelasting (2 euro p.p.p.n.)

• Gratis WI-Fi

• Gratis: u kunt tijdens een weekverblijf extra handdoeken krijgen

• Gratis gebruik van wasmachine en droger

• Gratis koffie via onze Nespresso koffiemachine; gratis thee

• Bonnies Ontbijt is niet in de prijs inbegrepen, u kunt deze uiteraard wel bijbestellen.

• Tijdens een weekverblijf wordt de studio niet schoongemaakt; u kunt deze evt na 3-4 dagen laten schoonmaken voor 25 euro extra.


Dit is onze eigen website met de scherpste prijs. Klik hier voor onze accommodaties of stel ons persoonlijk een vraag. Of lees verder met , of ga naar het overzicht van alle artikelen.

Gepubliceerd 02-02-2023 / Copyright © Mauritiuskerk B&B