Meer artikelen
Nu ook tennisbaan voor toeristen in Jirnsum

Nu ook tennisbaan voor toeristen in Jirnsum

Mauritiuskerk B&B Studio's is een samenwerking gestart met tennisvereniging Eernum in Jirnsum. Gasten van onze kerk kunnen de tennisbaan huren voor 10 per uur.

De tennisbanen liggen praktisch naast de Mauritiuskerk, op vijf minuten loopafstand. De twee banen zijn gemaakt van kunstgras.

Rackets en tennisballen moet men zelf mee nemen. Bij het boeken van een kerkstudio kunnen gasten laten weten wanneer ze een potje tennis willen spelen.

Op woensdagmiddag en -avond zijn er altijd tennislessen van de club, dan is het huren van de tennisbanen niet mogelijk. In de zomervakantie is het wel mogelijk om op woensdag te spelen.

TV Eernum is opgericht in 1980. De naam verwijst naar de oude benaming van Jirnsum; het dorp is in de 7e of 8ste eeuw onstaan en is een van Frieslands oudste dorpen. De bekende Friese vlag is in Jirnum uitgevonden.
Dit is onze eigen website met de scherpste prijs. Klik hier voor onze accommodaties of stel ons persoonlijk een vraag. Of lees verder met , of ga naar het overzicht van alle artikelen.

Gepubliceerd 23-07-2021 / Copyright © Mauritiuskerk B&B